top of page
  • C-J Natur

Fiskerikonsulenten spånar - del 81

Jag minns tydligt studietiden. Ibland snårigt, ofta tufft och framför allt fantastiskt roligt. I min källare som jag hyrde av ett otroligt trevligt par kunde jag ibland stänga in mig i dagar och bara läsa allt spännande som stod i böckerna. Har haft många sommarjobb, praktikdagar och projektarbeten. Minns några speciella och lite märkliga, ett på SJ, då jag hamnade i biljettluckan och skulle sälja resebiljetter. Med noll koll på hur det gick till blev det lite strul men det gick att lösa. Vet hur det är att vara student och att information inte alltid är så lätt att få tag på, inte ens 2024! För någon vecka sedan intervjuades jag av några studenter angående invasiva arter och jag har tidigare både erbjudit praktikplats och haft sommarjobbare. Tyvärr har jag fått säga nej till ett par förfrågningar senaste året då det inte stämt med fältsäsong och andra projekt. För ett par år sedan bistod jag vid ett examensarbete och jag har hjälpt studenter med musslor. Så jag försöker på mitt lilla sätt att hjälpa studenter!


댓글


bottom of page