top of page
bild 269.jpg

OM C-J NATUR

C-J Natur är en natur- och vattenexpert med en mängd uppdrag genomförda de senaste åren!

 

Det bästa med att driva eget företag är att man får köra helt på egna idéer och tankar och att man får testa sina förmågor. 

Med mitt fiskeintresse som sträcker sig 35 år tillbaka och med stor drivkraft till förbättringar så ser jag nu att saker börjar hända. Fler och fler resurser läggs på vår miljö, både i kronor och arbetstimmar. Redan när jag var 12 år så fanns intresset för miljön närvarande, vi startade en miljöförening i den lilla orten. Kan tänka tillbaka på detta som en fin handling, skulle vi fortsatt så hade vi kunnat bli som Greta : )

Jag är helt övertygad om att vi kan göra förbättringar kring vatten, natur och klimatet om vi hjälps åt. Många bäckar små heter det ju och jag har som mål att vara en liten pusselbit i detta. 

För att bli en bra konsult så anser jag att man måste vara påläst, ha en bra utbildning, vara nyfiken och noggrann. Man måste brinna för de projekt man håller på med. Dessa delar känner jag igen mig i.  

Med C-J Natur som konsult så får du en person som verkligen gillar att jobba med dessa viktiga frågor och en konsult som följer upp. 

Jag är helt övertygad om att vi kan hitta samarbeten framöver. Hör av dig! 

bottom of page