top of page
  • C-J Natur

Fiskerikonsulenten spånar - del 77

Vinter, vinter, vinter. Den håller fast benhårt. Inte att tänka på att vara ute och sladda på vägarna. Massor av avåkningar och eländet på E22:an har väl alla hört om. Nej, nu är det bara att sitta inne och invänta bättre väder. Ser framemot vårens inventeringar. Kommer med olika metoder inventera större vattendrag. Sen har jag i dagarna kommit igång med ett nytt bokprojekt. Får se var det hamnar. Inget gör sig av sig självt, det vet jag. Bara att skriva så det knattrar i tangenterna och efterhand justera och lägga till/ta bort. Hinner inte ägna mig åt detta i sträck men får ta små stunder för jag känner att jag vill ha något att skriva om. Några möten är också inbokade till mars-april. Även lite föreläsningar är spännande att genomföra.

Inventeringar i vattendrag kommer genomföras under 2024. Flera metoder måste användas för att ge en god kartläggning av biotoper och biologi.

Commenti


bottom of page