top of page
  • C-J Natur

Fiskerikonsulenten spånar - del 63

Det hann bli lite vår i luften innan vintern åter tog tillbaka förlorad mark. Kalla nätter men ändå tittar vårtecken fram såsom tibast...

Jag kommer framöver bygga på min uppdragskatalog framöver med en ny tjänst. Får se om jag hinner detta året eller om jag gör detta inför nästa år. Tycker det är spännande att bygga på och utveckla företaget på olika sätt. Det får inte bli så att alla veckor ser ut på samma sätt utan man måste jobba med variation. Arbetet med C-J Natur är en av de viktigaste sakerna men det måste också finnas pratstunder med nära och kära, god mat, nya upptäckter och en stund med bokläsning. Just nu läser jag Arnold Schwarzeneggers bok Total Recall. Blev visst ett boktips av detta inlägg... : ) mörkret sänker sig utanför fönstret och det snöar med stora flingor, 7 mars...


Comments


bottom of page